UMNO KOTA TINGGI TERUS MENJULANG OBOR PERJUANGAN PARTI

DESARU, 20 Julai – Petang tadi, YB Dato’ Sri Ismail Sabri selaku Naib Presiden UMNO Malaysia telah merasmikan Mesyuarat Perwakilan UMNO Bahagian Kota Tinggi yang diiringi oleh YB Datuk Ir. Haji Hasni Mohammad Pengerusi Badan Perhubungan UMNO Negeri Johor, Puan Hajah Asiah Md Ariff Ketua Wanita UMNO Negeri Johor, Tuan Muszaide Makmor Ketua UMNO Bahagian Kota Tinggi dan Wakil Badan Perhubungan UMNO Negeri Johor sebagai pemerhati iaitu Dato’ Zainil Abidin Ketua UMNO Bahagian Kulai serta Sayap Pemuda,Puteri dan Wanita.

Hasni mengucapkan setinggi-tinggi tahniah, kepada UMNO Bahagian Kota Tinggi kerana terus menjulang obor perjuangan parti kita, semangat kekeluargaan yang tinggi dengan satu gambaran betapa pentingnya kota tinggi ini kepada UMNO, banyak sejarah tercipta disini.

Selain itu tegas beliau, Kota Tinggi ada tanggungjawab yang besar, kita ada 26 bahagian ini membuktikan kita mempunyai bahagian yang terbesar dalam malaysia, kita bukanlah sebuah parti yang rasis kerana kita menjaga kepentingan orang melayu mereka dengan senang menuduh kita sebuah parti yang rasis.

Demikian itu, Kota tinggi mempunyai tugas yang berat, UMNO Bahagian Kota Tinggi perlu merampas semula 2 kerusi DUN di dalam Parlimen Kota Tinggi, kemenangan mereka yang lompat itu bukanlah kerana diri mereka tetapi kerana Ahli UMNO Bahagian Kota Tinggi yang bekerja keras ketika PRU 14 yang lalu, ujar beliau.

Hasni dalam ucapan yang lain mengatakan, Kerajaan yang ada pada hari ini lalai dan tergesa-gesa, kerana sebilangan Adun Kerajaan membawa usul mengatakan kerajaan gagal menangani isu pencemaran kimia di pasir gudang, akhir sekali, kita amat yakin UMNO Bahagian Kota Tinggi mampu membawa perubahan didalam PRU 15 yang akan datang.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

WordPress.com.

Up ↑

Komuniti Johor

Selatan Negeri Kami

JohorTimes

Daily Video News

Negara Insider

We Fight Because We Believe

MediaRakyat

#MediaRakyat #RakyatBangkit #NajibRazak #NajibRazakFans #UMNO #BarisanNasional #Malaysia

Discover

A daily selection of the best content published on WordPress, collected for you by humans who love to read.

%d bloggers like this: